Trotto

Bakgrund
Trotto är ett digitalt management system vars syfte är att skapa en enklare vardag för tränare, hästskötare och hästägare. Trotto erbjuder ett helt nytt sätt att hantera information och kommunikation kring hästar. Via deras tjänst är det numera enkelt att effektivisera, automatisera och öka lönsamheten i ett stall.

Uppdrag
Trottos vision är att bli en milstolpe inom hästsports-historen. Där tid idag spills på att informera flera olika delägare och manuellt driva sina stall kommer morgondagen att se helt annorlunda ut. Som ofta sker pareras Trottos marknadsföring parallellt som tjänsten växer fram och tar form. Basuneras uppgift är att följsamt presentera Trotto och fördelar med tjänsten i de kanaler som målgruppen finns, oberoende av kanal. 

Så gjorde vi
Trotto är först ut i sin nisch och då är det viktigt att all marknadsföring lever upp till förväntningar som ställs från intressenterna. Varumärket Trotto är har valt en premiumposition med en modern och avskalad stil. Samtliga produktioner springer därför ur den upprättade identiteten och har en tydlig koppling till varandra för tydlig igenkänning som är extra viktigt när alla kunder är nya eftersom de då behöver förstå företagets erbjudande.  

Resultat
"Att välja en erfaren byrå som vet vilket behov vi står inför på vår resa framåt har varit ett viktigt stöd för oss. Vi har kunnat hålla vår röda tråda genom både system, trycksaker, hemsida och film, vilket var ett viktigt krav från vår sida med mycket god effekt. Insikten i vikten av att marknadsföra oss på ett heltäckande sätt redan från starten har redan nu bidragit till en bra start på vår påbörjade världsomspännande resa." Alban Qitaku, VD Trotto.

Carepa

Carepa


digitalt film koncept print

Docuro

Docuro


digitalt koncept

Ängelholms Flygplats


digitalt koncept

Sillen & makrillen

Sillen & Makrillen


digitalt

Janssondata


film

Ericsson


Avector

Avector


digitalt film print

Vattnets Hus i Ängelholm


digitalt film koncept print

Resurs Bank


digitalt film

OV Helsingborg


film

OCAY!


film

Höganäs kommun


film koncept

HerpaTech

HerpaTech


print

Wiklund Trading


print

Intersolia

Intersolia


digitalt print

Lundbeck

Lundbeck


film

Eskilsminne IF


koncept print

Kåseberga Café & Bistro

Kåseberga Café & Bistro


print

Escape Travel

Escape Travel


digitalt

Bara Vara

Bara Vara


digitalt

Finnlines

Finnlines


film

KOL & COCKTAILS


digitalt

HUNGERPROJEKTET


film

AD Formgivare


Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier