Lambertson

BAKGRUND

Från tornkranar till skruvdragare – Lambertsson är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. Deras lösningar ger kraften och musklerna för att entreprenader inom bygg, anläggning och industri ska fungera säkert, smidigt och effektivt.

SÅ GJORDE VI

Annons i Dagens Industri, trycksak, landningssida, nyhetsbrev, foto och casefilmer producerades i första fasen. I fas två rullades konceptet ut på mässan Nordbygg i april 2014. Mässan är Nordens största för branschen och till mässan producerades bl a ett digitalt spel där mässbesökaren virtuellt flyttades till Lambertssons hemmaplan, en byggarbetsplats. Dvs där företagets rådgivning ger effekt för deras kunder.

UPPDRAG

Att producera kommunikation som tydliggör för deras målgrupp att hos Lambertsson kan alla byggföretag hyra utrustning. Samt att den erfarenhet man har samlat på sig inom PEAB koncernen innebär att man som kund får god rådgivning på köpet. Detta resulterade i en kampanj som utgår från ett nytt kommunikationskoncept: ”Lambertsson – Här är goda råd hyra.”

RESULTAT

Eftersom kampanjen utgick från, och lyfte fram, den egna personalen fick den stort gensvar internt med stort engagemang som följd. Samtliga konkreta mål för båda kampanjerna uppnåddes i ett tidigt stadium, där bl a den totala speltiden i spelet på mässan blev 18 timmar. Kundtillströmningen mot föregående period är säkerställd. Totalt sett överträffade kampanjen målsättningarna för nykundstillströmning och omsättningsökning med en faktor av 10. Kampanjen är anmäld till reklamtävlingen 100-wattaren som fokuserar på reklam som fungerar.

Carepa

Carepa


digitalt film koncept print

Docuro

Docuro


digitalt koncept

Ängelholms Flygplats


digitalt koncept

Sillen & makrillen

Sillen & Makrillen


digitalt

Janssondata


film

Ericsson


Avector

Avector


digitalt film print

Vattnets Hus i Ängelholm


digitalt film koncept print

Resurs Bank


digitalt film

OV Helsingborg


film

OCAY!


film

Höganäs kommun


film koncept

HerpaTech

HerpaTech


print

Wiklund Trading


print

Intersolia

Intersolia


digitalt print

Lundbeck

Lundbeck


film

Eskilsminne IF


koncept print

Kåseberga Café & Bistro

Kåseberga Café & Bistro


print

Escape Travel

Escape Travel


digitalt

Bara Vara

Bara Vara


digitalt

Finnlines

Finnlines


film

KOL & COCKTAILS


digitalt

HUNGERPROJEKTET


film

AD Formgivare


Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier